Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Speelwaterval en meer grote speelobjecten

Creëer hoogte in je watertafel en vergroot het speelplezier en de spelmogelijkheden. Met de grote speelwaterval leg je eenvoudig de basis voor een heus waterlandschap. Met kunststof zeedieren, wat steentjes en misschien wat waterplanten kunnen kinderen zelf hun onderwaterlandschap maken. Tip: Heb je een transparante waterbak? Leg er dan een gekleurd kleed of zeil onder dat al ‘bodem’ kleur geeft aan het geheel. In het bovenstaande voorbeeld hebben we de multifunctionele bak voor de lichttafel gebruikt. 

De Speelwaterval is gemaakt van een natuurlijke mix van hars en steen, waardoor deze mooi glad aanvoelt, maar ondertussen ook erg sterk is en lang meegaat! Door het gewicht is de speelwaterval erg stabiel. In deze serie verschenen eerder al de boomstronk, speelijsberg en speelgrot. Deze zijn ook superleuk om te combineren met natuurlijke materialen en bestaand spelmateriaal als poppetjes en beestjes.

Deel winkelmand