Speelwaterval en meer grote speelobjecten

Creëer hoogte in je watertafel en vergroot het speelplezier en de spelmogelijkheden. Met de grote speelwaterval leg je eenvoudig de basis voor een heus waterlandschap. Met kunststof zeedieren, wat steentjes en misschien wat waterplanten kunnen kinderen zelf hun onderwaterlandschap maken. Tip: Heb je een transparante waterbak? Leg er dan een gekleurd kleed of zeil onder dat al ‘bodem’ kleur geeft aan het geheel. In het bovenstaande voorbeeld hebben we de multifunctionele bak voor de lichttafel gebruikt. 

De Speelwaterval is gemaakt van een natuurlijke mix van hars en steen, waardoor deze mooi glad aanvoelt, maar ondertussen ook erg sterk is en lang meegaat! Door het gewicht is de speelwaterval erg stabiel. In deze serie verschenen eerder al de boomstronk, speelijsberg en speelgrot. Deze zijn ook superleuk om te combineren met natuurlijke materialen en bestaand spelmateriaal als poppetjes en beestjes.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >