Just Blocks, blokken en plankjes. Bouwen maar!

Met slechts 2 soorten blokjes (smal en vierkant) en twee soorten plankjes (vierkant en rechthoekig) maakt Just Blocks ontzettend veel mogelijk. Bouw campings, boerderijen, parkeergarages, flatgebouwen en kastelen of laat je fantasie de vrije loop en combineer met allerlei andere materialen. Just Blocks is eenvoudig, sterk, duurzaam, mooi en vooral heel erg leuk! 

In dit blog laten we je wat eigen combinaties en foto’s van de makers van Just Blocks zien om je op ideeën te brengen hoe je Just Blocks in zou kunnen zetten in jouw groep of hoe je kind hier thuis mee zou kunnen spelen. In de foto hierboven maakten we kleine kamertjes door de plankjes verticaal als muren te plaatsen en combineren we met Playmobil om het ziekenhuis levensecht te maken.

Ook een dierentuin, kinderboerderij of dierenopvang is zo gemaakt. Maak hokjes, hekjes en objecten om de dieren elk hun plek te geven. In deze opstelling combineerden we met een andere blokkenset, namelijk de al even populaire Stekkels

Sowieso laat Just Blocks zich heel erg goed combineren met ander materiaal. Er is goed nagedacht over de maatvoering en voor kinderen is dit basismateriaal dat bij uitstek geschikt is om een eigen wereld te ontwerpen en heerlijk te spelen.

Beschikbare sets Just Blocks

Just Blocks is beschikbare in 3 varianten. Elke set bestaat uit dezelfde inhoud, alleen de aantallen verschillen. De namen Small, Medium en Big spreken voor zich. Om je een idee te geven van wat je met een set kunt doen zie je hierboven 2x een camping gebouwd. De linkercamping is gebouwd met de grootste set, de rechtercamping met de medium set.