Oefen talloze vaardigheden met FunPlay Speelsets

Kleuren herkennen, patronen maken, fijne motoriek oefenen, spelen met aantallen, vormen benoemen, reeksen maken, rijgen, stapelen, groepjes leggen, tellen, hoeveelheden vergelijken…

…en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De FunPlay speelsets bieden bekende educatieve materialen aan in een nieuwe serie volgens een vast concept. Bij elke set zijn ook 25 dubbelzijdige (dus 50! opdrachten) beschikbaar. Meestal zijn wij niet zo van de opdrachtkaarten, omdat we vinden dat kinderen beter eerst zelf met het materiaal kunnen experimenteren. In dit geval zijn de opdrachten op de kaarten echt van toegevoegde waarde om na de experimenteerfase te gebruiken. Het geeft je als begeleider van het kind ook houvast om extra leerelementen toe te voegen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zelfstandig opdrachtjes te maken. Veel kinderen zullen dit uitdagend vinden. En zijn kinderen hier nog niet aan toe? Dan kan er met elke set heerlijk vrij gespeeld worden.

Voor de samenstelling van de FunPlay sets zijn bekende educatieve materialen gebruikt, zoals kralen, pionnen, fiches, klik kubussen, regenboog stenen, staven en mozaïek.

Elek Funplay speelset wordt geleverd met een spelbakje van stevig kunststof. Superhandig om met kleine onderdelen op tafel te werken en om de materialen in te bewaren. 

Kies jouw FunPlay speelset

Deze speelsets zijn ideaal om in te zetten op school, zeker als je verschillende sets combineert om diverse vaardigheden te kunnen oefenen. Maar ook als cadeautje voor thuis zijn deze compacte sets absoluut een uitdagende aanrader!