Nieuw van Lubulona: Bomen, Tunnels en Bussen

De wereld van Lubulona zit vol ontdekkingen! Met de huisjes, auto’s en poppetjes konden kinderen al heerlijk spelen, maar daar zijn nu bussen, tunnels en boompjes bijgekomen! Om je het concept van Lublona in een half minuutje uit te kunnen leggen maakten we onderstaande video. Leuk om te weten: Tina en Jordi uit Barcelona bedachten dit superleuke spelmateriaal voor hun eigen kinderen en zijn dit zelf gaan produceren. Inmiddels verkopen ze wereldwijd en wordt dus ook de wereld van Lubulona steeds breder!

Is het een flat, een toren, een huisje of een garage? Is het een ladder, een hekje of een oprit? Is het een boom, een paddenstoel, of gewoon een kleurrijk ding? Lubulona geeft een kader, maar laat veel ruimte voor fantasierijk spel. 

Hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en frisse kleurtjes (veilige verf!) kenmerken de producten van Lubulona. De verschillende onderdelen zijn goed op elkaar afgestemd qua maatvoering en kinderen kunnen op een open manier hun eigen wereld creëeren. 

De nieuwe stapelbomen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, passend bij de seizoenen. Ook is er aan ‘Alle seizoenen set’ beschikbaar. Stapel, combineer en geef vorm aan jouw Lubulonawereld! 

Naast de auto’s die in de speelsets meegeleverd worden, zijn er nu ook Lubulona-bussen. Stap in, stap uit, tel de passagiers en speel met de poppetjes.

Een andere prachtige aanvulling zijn de tunnelblokken. Deze zijn ook leuk te combineren met bestaande treinbanen. De tunnelblokken zijn in kleine en grote sets verkrijgbaar. 

De Lubulonawereld past qua formaat heel goed bij andere materialen. Zo kun je de bekende Waytoplay autobaan gebruiken om de ‘infrastructuur’ van jouw stad compleet te maken. Zowel thuis, in de opvang, als op school is Lubulona een echte aanrader voor wie kiest voor originaliteit en kwaliteit. 

Alles van Lubulona op een rij