Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Uk & Puk en andere spellen van Zwijsen

Met de spelletjes van Zwijsen zit je altijd goed. Ze zijn kleurrijk, leuk om te spelen, kwalitatief goed en zeer geschikt voor educatief gebruik, zowel op school, in de opvang als thuis. Bijvoorbeeld Uk & Puk Tel en Beweeg. Leren tellen en bewegen tegelijk! Dat kan met dit spel met telkaartjes van 1 tot en met 10 en kaartjes met beweegopdrachten. Samen met Puk doen kinderen leuke opdrachten, zoals tien tellen op één been staan, drie keer een rondje draaien en vijf keer in de lucht springen. Een kind kan dit spel alleen spelen, maar ook met andere kinderen. En het is natuurlijk extra leuk om als volwassene ook mee te bewegen!

Naast de leuke Uk & Puk spellen ken je Zwijsen misschien ook van de Maan, Roos, Vis serie of de Jules-spellen. Hieronder vind je onze actuele voorraad en binnenkort volgt er meer!

Deel winkelmand