Waytoplay, de flexibele autobaan van rubber

waytoplay

Waytoplay is de flexibele autobaan die bestaat uit makkelijk te koppelen baandelen. Met Waytoplay speel je op iedere ondergrond: over tapijt, op tafel, in de zandbak, over gras en rotsen. Waytoplay combineert met ieder ander speelgoed en prikkelt de fantasie. Veel speelplezier!

Is Waytoplay geschikt voor gebruik in onderwijs?

Tot zover de tekst waarmee Waytoplay zichzelf introduceert. Maar is het ook geschikt voor onderwijs? Dat is de vraag die we bij Credu.nl altijd als eerste stellen. Een vraag die zich bij de eerste indruk meteen al laat beantwoorden. Of zoals een volger via onze facebookpagina al meldde: ‘Te gek! Ik zat er al op te wachten!’. Vanaf nu dus vind je Waytoplay dan ook standaard in ons assortiment. Dan volgen nu de wetenswaardigheden die je op het eerste gezicht misschien niet ziet.

waytoplay-zand

Waytoplay is van buigzaam rubber. Dit betekent dat je ook op ondergronden als zand en gras met de flexibele delen de leukste routes kunt maken. De brede delen blijven goed liggen en sluiten prima op elkaar aan, zolang de hoogteverschillen niet te groot zijn.

waytoplay-rotonde

Waytoplay is tweezijdig te gebruiken

Waytoplay is verkrijgbaar in verschillende sets. Leuk detail, beide zijden zijn bedrukt met lijnen, maar niet altijd gelijk. Zo staat er bijvoorbeeld op een rechte baan aan de ene kant een zebrapad en de andere zijde niet. Zo zijn er kruisingen, rotondes, parkeerplaatsen en stroken met haaietanden beschikbaar. Ook leuk dus om te gebruiken bij de verkeersles!

waytoplay-wassen

Waytoplay is afwasbaar

Zijn de rubberen wegdelen vies geworden? Geen probleem. Waytoplay is afwasbaar en zo weer schoon.

way-to-play

Topkwaliteit

Sterk, flexibel en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een product dat ook wat kwaliteit betreft zeer geschikt is voor gebruik op school. Voor de duidelijkheid: Autootjes worden niet meegeleverd.

waytoplay-buiten

 

Tot slot: Combineer met materialen

Nog één foto omdat het zo leuk is om hier foto’s van te maken. Je kunt namelijk eindeloos combineren. Binnen, buiten, zand, water of stenen. Al met al een flexibel inzetbaar product voor eindeloos speelplezier.

Bekijk hieronder een aantal beschikbare producten of klik op de button om te zoeken op alle Waytoplay producten.

 

Waytoplay producten